НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Засідання «круглого столу» на тему: «Актуальні питання децентралізації»

Дата: 09.09.2017 16:07
Кількість переглядів: 667

Фото без опису9 вересня  2017 року в приміщенні Новопразької селищної ради відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Актуальні питання децентралізації»

   У ролі модератора цієї зустрічі виступив директор інституту соціокультурного розвитку Лев Абрамов, за участі Новопразького селищного голови Ольги Горбенко, Шарівського сільського голови Людмили Банул, депутата обласної ради Ірини Чемерис, регіонального консультанта з питань місцевого економічного розвитку Леоніда Жовтило, депутатів селищної ради, керівників закладів освіти, представників громадськості.

   Метою зустрічі було обговорення питання децентралізації влади та створення об’єднаних територіальних громад. Напрочуд жваву дискусію викликала тема обговорення, тому що вона торкається  кожного жителя потенційної громади. Свої запитання і власне бачення на користь своєї позиції висловлювали депутати селищної ради та представники громадськості селища.

   Безумовно, що кожна громада, зваживши усі переваги і недоліки, повинна вирішити, що для неї краще, з ким об’єднатись та переходити до початку  реформування місцевого самоврядування. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь