НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Боротьба з ямами: у Новопразькій громаді ремонтують дороги

Дата: 09.09.2020 21:19
Кількість переглядів: 780

Фото без опису

У Новопразькій громаді продовжують дбати про комфорт жителів. 9 вересня у центральній садибі відбулися поточні ремонтні роботи дорожнього покриття на кількох вулицях селища.

У поле зору дорожників потрапили вулиці Миру, Садова та 1-го Травня. Працівники дорожньої служби обстежили дорожнє покриття та провели необхідний ямковий ремонт.

Фото без опису

Під час ремонту доріг Нової Праги спеціалісти, як і зазвичай, застосували сучасний метод боротьби з ямами – ін’єкційно-струменевий. Цей дієвий спосіб дозволяє економити ресурси та час для ліквідації пошкоджень дорожнього покриття. Ями заповнюються під тиском, тому не треба додаткових зусиль для пресування асфальтової суміші.

Фото без опису

Зазначеним дорогам керівництво та комунальні служби громади приділяють постійну увагу. Ці вулиці поєднують центр селища з іншими частинами Нової Праги, тут розташовується школа, і рух транспорту доволі інтенсивний. Тому  дороги намагаються підтримувати у хорошому стані та ліквідовують навіть невеликі пошкодження і ями, щоб зберегти дорожнє покриття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь