НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді посилюють профілактику дитячої злочинності

Дата: 03.09.2020 18:10
Кількість переглядів: 760

 

Фото без опису

У Новопразькій громаді утворили координаційну раду з питань запобігання правопорушень та інших негативних проявів серед дітей. Консультативно-дорадчий орган діятиме при виконавчому комітеті. Відповідне рішення на своєму засіданні 3 вересня ухвалив виконком Новопразької селищної ради.

Координаційна рада об’єднає зусилля усіх структурних підрозділів Новопразької селищної ради, виконкому, різних підприємств та організацій задля розв'язання питань соціального та правового захисту дітей та підлітків громади, а також для профілактики правопорушень. Вона ж організовуватиме роботу для запобігання бездоглядності дітей. Свої засідання координаційна рада проводитиме не рідше, ніж один раз на три місяці.

Члени виконкому на засіданні 3 вересня також розглянули 3 проєкти рішень про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької громади. Підтримати матеріально вирішили учасників бойових дій у зоні АТО, мешканців, які потребують невідкладної допомоги на лікування. Разом з тим 23 учасникам АТО надали кошти на оздоровлення їхніх дітей.

Виконавчий комітет своїм рішенням вніс доповнення до Програми соціального захисту населення Новопразької селищної ради на 2016-2020 роки. Доповнення стосуються оплати пільг готівкою на комунальні послуги та придбання твердого палива для людей з інвалідністю по зору І та ІІ груп та для членів сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав, які зареєстровані на території селищної ради. Виконком дозволив здійснювати цю оплату пільг за рахунок коштів селищного бюджету.

Для забезпечення унормованого підвезення школярів протягом усього навчального року до навчальних закладів виконком затвердив паспорти маршрутів шкільних автобусів закладів освіти Новопразької селищної ради.

Не обійшовся порядок денний виконавчого комітету Новопразької селищної ради й без актуальних питань з організації місцевих виборів 2020 року. Зокрема, виконком затвердив перелік місць для розміщення матеріалів передвиборчої агітації на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Таких місць у Новопразькій ОТГ буде 3 – у Новій Празі, Шарівці та Пантазіївці.

3 вересня виконавчий комітет Новопразької селищної ради розглянув та ухвалив 12 нагальних питань із життя громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь