НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької громади із Днем знань

Дата: 01.09.2020 07:06
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

Шановні школярі, батьки, вчителі Новопразької громади!

Вітаю з першим днем нового навчального року!

Знаю, цей день — особливий для усіх учнів громади, але чи не найбільше Свято знань чекали наші першокласники. Для вас сьогодні відкривається цілий новий світ — світ шкільної науки. Я впевнений, цей світ вразить та зачарує вас сотнями цікавих справ: у школі ви навчитеся читати, писати, рахувати, познайомитеся з океанами та континентами, дізнаєтеся чимало загадок історії, знайдете нових друзів та свою заповітну мрію, яка вестиме вас далі, вже у дорослому житті. Бажаю гарного вам початку!

Не менш важливий цей перший дзвоник для наших випускників, адже він розпочне ваш останній навчальний рік у школі. За цей рік вам так багато потрібно встигнути: довчити невивчене, підготуватися до ЗНО, визначитися зі своїм майбутнім і, звісно, провести гарно час зі своїми шкільними друзями. Тож не марнуйте жодного дня і насолоджуйтеся останнім роком у школі!

Сьогодні я вітаю наших батьків і вчителів. Знаю, попередній рік був для вас неочікувано складним. Вам довелося опановувати багато нових і часом непростих речей, але ви впоралися з випробуваннями. Бажаю, щоб цей навчальний рік менше змушував хвилюватися, а більше дарував можливостей порадіти досягненням ваших дітей та учнів.

Хочу окремо подякувати батькам школярів, які доклали чимало власних сил та часу, аби новий навчальний рік діти розпочали у світлих та затишних класних кімнатах.

Нехай шкільне життя маленьких жителів Новопразької громади буде сповнене радості від пізнання нового та творчої енергії! Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь