НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Шана героям: у громаді відзначили День пам’яті захисників України

Дата: 29.08.2020 17:55
Кількість переглядів: 763

День пам’яті захисників України у Новопразькій громаді відзначили у самому центрі Нової Праги. 29 серпня на Співочому полі відбулися кілька заходів у пам’ять про героїв, що загинули на полях неоголошеної війни.

З нагоди пам’ятної дати зібрали виставку бойових прапорів з колекції українського героя Яни Червоної. Цю колекцію новопражці вже мали нагоду бачити на День прапора. Однак цього разу вона поповнилася речами та фотографіями новопразьких героїв: Артема Пойди, Максима Озерова та Володимира Посмика.

Виставка викликала великий відгук серед жителів Нової Праги. Дорослі та діти постійно підходили, розглядали фотографії, згадували земляків добрими словами, з гордістю та зі сльозами на очах віддавали належне мужності бійців, які загинули за рідну землю.

Багато відвідувачів виставки прикріпили на одяг квітку у формі соняху. Саме сонях обрали за символ скорботи та шани до подвигу захисників, яких вшановують 29 серпня.

Поруч з виставкою прапорів викладачі Новопразького будинку дитячої та юнацької творчості проводили майстер-клас для усіх, хто забажав власноруч створити сонях пам’яті. Тут же розмістили невелику експозицію робіт вихованців БДЮТ, присвячену темі соняхів.

О 10,00 годині усі присутні на виставці приєдналися до загальноукраїнської хвилини мовчання в пам'ять про захисників України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь