НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді відсвяткували День незалежності України

Дата: 25.08.2020 13:10
Кількість переглядів: 693

З музикою та піснями відзначила Новопразька громада День незалежності України. Святкові концерти відбулися по всій громаді.

Новопразький будинок культури №1 організував з нагоди свята концертну програму «Незалежна моя Україна, вільна і сильна моя Батьківщина!».

Артисти заспівали для відвідувачів концерту різноманітні народні та авторські пісні, сповнені любові до рідної землі. Окрасою заходу став яскравий виступ колективу «Калина» із чутливими піснями про українських козаків.

Талановиті новопражці зачитали вірші про Україну, її простори та красу природи.

Пролунали на концерті також ліричні композиції у виконанні місцевих музикантів під акомпанемент музичних інструментів.

У Новопразькому будинку культури № 2 на День незалежності влаштували святкове віншування  «Співаємо славу тобі, Україно».

Виступили на концерті відомі у громаді гурти та сольні виконавці. Привітати новопражців із Днем незалежності приїхали талановиті жителі села Шарівка та селища Гайове.

Святкові номери виконали вокальний гурт «Жайвір», ансамбль «Молодиці», аматорський квартет «Любисток», сімейний дует «Водограй». Веселими гуморесками гостей свята розважила Олена Третяк.  

 

Концерт з нагоди 29-ї річниці незалежності України відбувся 24 серпня також у Пантазіївському будинку культури. А ще раніше, 22 серпня, музичне свято влаштували у Шарівці.

Усі святкові заходи відбувалися із дотриманням протиепідемічних правил, покликаних попередити розповсюдження коронавірусної хвороби на території Новопразької ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь