НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Спортивне свято: новопражці святкували День незалежності на змаганнях

Дата: 24.08.2020 19:54
Кількість переглядів: 1290

Фото без опису

Святкування 29-ї річниці незалежності України у Новопразькій громаді розпочали зі спортивних змагань. Помірятися силами вирішили у двох видах спорту – у волейболі та футболі.

Спортивні змагання відбувалися одночасно на двох локаціях. З самого ранку на майданчику у центральному парку Нової Праги зібралися любителі волейболу. Участь у святковому турнірі взяли 4 команди чоловіків та жінок.

Фото без опису

Кілька годин волейболісти завзято боролися за перемогу. На майданчику панували спортивний азарт та весела атмосфера свята. Усі команди показали високу техніку гри та згуртованість.

Призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце – «Нова Прага-1»;

2 місце – «Чемпіонки»;

3 місце – «Нова Прага-2»;

4 місце – команда села Шарівка.

Призерам та переможцям змагань вручили дипломи за зайняте місце та кубки, а також подарували волейбольні м’ячі.

Фото без опису

Не менш завзято вели боротьбу спортсмени на іншому майданчику селища – футбольному. Спортивний запал демонстрували хлопці та чоловіки у турнірі з міні-футболу. Змагання відбулися на майданчику зі штучним покриттям Новопразького НВК.

Участь у футбольному турнірі взяли 5 команд: «Легіон», «Прага», «Юність»

«Старт» та «Олімп». Футболістів розподілили на дві вікові категорії, і вони зійшлися у принципових двобоях. Легких поєдинків не було: усі ігри пройшли активно та подарували багато яскравих голів глядачам.

Фото без опису

У підсумку всі команди отримали свої нагороди – дипломи та подарунки. А найбільше пощастило трьом гравцям з молодшої категорії. Йосип Болдижар, Ігор Жир та Даніїл Просяник своєю високою технікою гри завоювали звання кращих гравців турніру. Юним майстрам м’яча дісталися чудові подарунки від футбольного клубу «Олександрія» – футболки, брелоки та наклейки із символікою клубу.

Фото без опису

Обидва турніри надали заряд бадьорості спортсменам Новопразької громади у цей святковий день та створили гарний настрій серед глядачів та усіх, хто долучився до змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь