НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької громади з Днем Державного Прапора

Дата: 23.08.2020 10:02
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України. Це не просто чергове державне свято або звичайний вихідний. Сьогодні ми шануємо символ самобутності нації, унікальний знак українського народу серед інших народів світу.

У Конституції України Державний Прапор закріплений у формі стягу із двох рівновеликих смуг синього та жовтого кольорів. Саме ці два кольори здавна нагадують українцям блакить і золото щедрих українських просторів. Можливо, тому прапор — це той «живий» символ нашого народу, який можна зустріти майже у кожному куточку світу.

Синьо-жовтий прапор з гордістю підіймають українські спортсмени на міжнародних змаганнях, досягаючи омріяних вершин. Українці в Європі, Америці, Японії та Австралії щороку розгортають прапор з нагоди свята і фотографуються з ним, згадуючи рідну країну. Бійці на передовій залишають підписи на прапорі, розповідаючи у такий нехитрий спосіб свою особисту історію боротьби за незалежність України. Тож цінуймо український прапор, бо це та проста річ, яка дозволяє нам відчувати себе сильними у своїй єдності, де б ми не були.

Я вітаю кожного жителя Новопразької громади з яскравим святом Державного Прапора. Бажаю усім нам добробуту, миру та процвітання Україні! Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь