НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Близько 4 млн грн допомоги по частковому безробіттю отримали представники бізнесу Олександрійщини

Дата: 21.08.2020 09:09
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

 

Приватне підприємство «Алексзернотехніка», яке очолює Тетяна Сухопарова, протягом 10 років виготовляє та реалізує машини і устаткування для сільського та лісового господарства, а також запасні частини до них. Керівництвом постійно здійснюються планомірні заходи щодо впровадження нових технологій та модернізації виробництва. Дбає керівник і про працівників. Сьогодні на підприємстві працюють 34 співробітника. Своєчасно і без затримок виплачується заробітна плата, діє гнучка система надбавок та преміальних, здійснюються заходи щодо покращення умов праці й професійного зростання працівників, забезпечується можливість колективного відпочинку.

«Я, як керівник, великого значення надаю питанню підбору необхідних кадрів та забезпеченню їх легальними робочими місцями. Цю роботу я здійснюю виключно у плідній взаємодії з Олександрійським міськрайонним центром зайнятості, адже фахівці цієї установи здійснюють індивідуальний підхід до потреб роботодавця та враховують специфіку діяльності підприємства», підкреслює Т. Сухопарова.

Оголошений карантин вніс корективи у плани керівника на майбутнє, адже, як очільниця, так і працівники підприємства, значно відчули зниження активності у напрямку реалізації продукції, а отже знизилися і обсяги їх виготовлення.

«Я добре розуміла, що фінансових активів, які знаходяться у розпорядженні підприємства, на довгий час не вистачить, тому доведеться призупинити виробництво та переводити працівників на неповний робочий тиждень», згадує Т. Сухопарова.

Інформація про те, що урядом запроваджується державна програма, орієнтована на підтримку малого та середнього бізнесу, допомога по частковому безробіттю на період карантину, додала керівникові підприємства надії, адже ця допомога сприятиме збереженню робочих місць, а отже працівники матимуть заробітну плату, що, у свою чергу, допоможе забезпечувати добробут їхніх сімей.

Особистий візит роботодавця до міськрайонного центру зайнятості, консультації фахівців, а ще покрокова інструкція, що розміщена на сайті державної служби зайнятості, допомогли Т. Сухопаровій спланувати для себе усі дії, які необхідно зробити аби отримати цю допомогу. Було оперативно сформовано необхідний пакет і на сьогодні підприємство вже отримало допомогу по частковому безробіттю на період карантину на 21 найманого працівника.

Загалом, до Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, за отриманням допомоги по частковому безробіттю на період карантину, звернулося 726 представників малого та середнього бізнесу, з них 724 отримали цю допомогу на загальну суму близько 4 млн грн.

 

Наталія Фоміна, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь