НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Конкурс на заміщення вакантної посади: акомпаніатора Новопразького будинку культури № 2

Дата: 20.08.2020 10:38
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

     З  20 серпня 2020 року Новопразька селищна рада Олександрійського району Кіровоградської області на підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», наказу Міністерства культури України від 01.07.2016 року № 497 «Про затвердження Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  25 липня 2016 року за № 1029/29159, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: акомпаніатора Новопразького будинку культури № 2.

        Згідно з Порядком і умовами проведення конкурсу претенденти, які виявили намір взяти участь у конкурсі, повинні надати такий перелік документів:

        1. Заява у довільній формі.

        2. Заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою.

       3. Копія документа, що посвідчує особу.

       4. Копія трудової книжки (за наявності).

       5. Копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

       Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з Новопразькою селищною радою та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

       Додаткова інформації за бажанням конкурсанта.

 

      Документи приймаються протягом 14 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: смт Нова Прага, вул. Центральна, 14,  Олександрійського району Кіровоградської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь