НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді відсвяткують День Державного Прапора та Незалежності України

Дата: 19.08.2020 06:55
Кількість переглядів: 957

Фото без опису

Пізнавально та різноманітно відсвяткують День Державного Прапора та День Незалежності України у Новопразькій громаді. До свята долучаються усі старостинські округи ОТГ.

Найперше святковий настрій створюватимуть для жителів села Шарівка. 22 серпня, о 16.00 годині, тут відбудеться концертна програма з нагоди 29-ї річниці Незалежності України та Державного Прапора.

23 серпня святкування розпочнеться з самого ранку у центральній садибі Новопразької ОТГ.

О 9,00 годині від центрального парку Нової Праги стартуватиме краєзнавчий велопробіг «КотиКоло». До веселого велопробігу запрошують долучитися усіх, хто полюбляє двоколісний транспорт.  

В той самий час біля Новопразького  будинку культури №2 відкриється виставка-інсталяція бойових прапорів, зібраних народним Героєм України Яною Червоною. Оглянути виставку можна буде до 12,00.

О 13:00 у Новопразькому будинку культури №1 на дітей чекає пізнавальний форум «Що я знаю про прапор».

Святковий концерт цього дня лунатиме у Гаївському сільському клубі. До Дня Незалежності України артисти готують програму під назвою «Найкраща країна – наша Україна».

Не менш насичено у Новопразькій ОТГ планують святкувати 24 серпня. Розпочнуть святковий день спортивні змагання. О 9,00 у центральному парку Нової Праги молодіжні команди громади поміряються силами у волейболі, а тим часом на спортивному майданчику Новопразького НВК молодь позмагається у футболі.

Новопразький будинок культури №1 цього дня прийматиме 2 заходи:

  • о 14:00  відбудеться Година української пісні;
  • о 15:00 – святковий концерт «Незалежна моя Україна, вільна і сильна моя Батьківщина!».

Пізніше, о 18,00, у Новопразькому будинку культури №2 заплановане святкове віншування до Дня Незалежності України, яке називається «Співаємо славу тобі, Україно».

Святкову естафету підхопить Пантазіївка. Пантазіївський будинок культури о 19,00 організує концерт «Моя Україна, єдина та вільна!».

Відсвяткувати яскраво та весело День Незалежності та Державного Прапора України запрошують усіх жителів громади. Обов’язкова умова – використання засобів індивідуального захисту.

Разом з тим у Новопразькій громаді організований фотоконкурс «Серпнева Україна», присвячений Дню Незалежності України. Конкурс проводиться онлайн. Відбір фоторобіт для участі у конкурсі триває. Надсилайте свої найяскравіші світлини. Детальніше про конкурс – за посиланням https://www.facebook.com/NovaPragaBudynokKultury1/.

Усі святкові заходи відбудуться за умов дотримання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, затверджених постановою Головного державного лікаря України №35 від 06.06.2020 року. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь