НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в селищі Нова Прага, селі Шарівка, селі Пантазіївка Новопразької об’єднаної територіальної громади

Дата: 03.08.2020 12:00
Кількість переглядів: 570

 

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: Новопразька селищна рада, Олександрійський район, Кіровоградська область, 28042, смт Нова Прага, вул. Центральна, 14.

Підстава для проведення конкурсу: Рішення Новопразької селищної ради № 613 від 09 липня 2020 року «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в смт Нова Прага, селі Шарівка, селі Пантазіївка Новопразької об’єднаної територіальної громади».

Місце проведення конкурсу: 28042, Кіровоградська область, Олександрійський район, смт Нова Прага, вул. Центральна, 14, тел. (05235) 6-11-36

Прізвище та посада, особи, в якої можна ознайомитися з умовами конкурсу та отримати  конкурсну документацію: Гуленко Тарас Григорович – заступник голови конкурсної комісії, начальник фінансово-економічного відділу Новопразької селищної ради.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій -  07 вересня 2020 року.  

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- Наявність в учасника конкурсу спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів. Наявність матеріально-технічної бази, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

- Вартість надання послуги з вивезення твердих побутових відходів.

- Досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів (інший досвід роботи з твердими побутовими відходами чи сміттям).

-Наявна кількість працівників відповідної кваліфікації.

Обсяг послуг з вивезення твердих побутових відходів складає –  12 127 м³ на рік .

Вимоги до конкурсних пропозицій:  Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, а також перелік послуг, на надання яких подається пропозиція. Конкурсна пропозиція друкується та підписується учасником або особою уповноваженою на право підпису від імені учасника. Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться 15 вересня 2020 року о 11 год. 00 хв. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь