НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Свято для випускників: у Новопразькій громаді вручили свідоцтва про освіту

Дата: 30.07.2020 13:47
Кількість переглядів: 818

Коронавірус і дистанційне навчання не завадили школярам Новопразької об’єднаної громади здобути середню освіту. У четвер, 30 липня, випускники навчальних закладів громади отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

43 одинадцятикласники Новопразької громади одержали документи про успішне закінчення школи. Найбільше випускників відпустив у доросле життя Новопразький навчально-виховний комплекс. Свідоцтва вручили 32 учням. Класний керівник випускників — Наталія Бугайова.

Викладачі закладу додали зусиль, щоб створити урочисту та святкову атмосферу у зворушливий момент вручення свідоцтв. Були й кульки, і квіти, і пам’ятні стрічки з надписом «Випускник». Щоправда, учням довелося одягнути захисні маски й тримати безпечну дистанцію задля збереження здоров’я усіх гостей свята.

Дещо скромніше, але не менш радісно, відбулося вручення свідоцтв у Новопразькому навчально-виховному об’єднанні. 10 випускників офіційно здобули документи про повну середню освіту. Класний керівник — Карина Золотар.

Одна випускниця Шарівського навчально-виховного комплексу також 30 липня стала щасливою володаркою документу про закінчення школи. Дівчина займалася на індивідуальному навчанні. Супровід у навчанні здійснювала педагог Ірина Чирук.

Найщасливішою випускницею 2019/2020 навчального року стала Дар’я Гейко – учениця Новопразького навчально-виховного комплексу. Дівчина закінчила школу із золотою медаллю.

Вітаємо усіх випускників Новопразької громади та бажаємо успіхів у дорослому житті!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь