НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Потреби дітей і дорослих: виконком створив спеціальну комісію і надав матеріальну допомогу

Дата: 26.07.2020 18:37
Кількість переглядів: 983

У Новопразькій об’єднаній громаді продовжують піклуватися про людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Виконком Новопразької селищної ради на своєму черговому засіданні розглянув заяву місцевої жительки та надав одноразову матеріальну допомогу на лікування жінці, що потрапила у скруту.

Іншим своїм рішення члени виконавчого комітету подбали про дітей громади, котрі позбавлені батьківського піклування. Так, виконком утворив спеціальну місцеву комісію з питань формування пропозицій щодо потреби Новопразької ОТГ у 2020 році у коштах субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Це субвенція, яка призначається на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт.

Своїм першим рішенням новоутворена комісія затвердила загальну кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Новопразької ОТГ, які перебувають  на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов. А також підрахувала орієнтовну потребу громади в коштах для виплати грошової компенсації дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, на придбання житла.

На своєму засіданні виконком Новопразької селищної ради також вніс зміни до переліку видів громадських робіт у 2020 році на території громади. До списку громадських робіт додалися кур’єрська доставка товарів першої необхідності людям похилого віку та виготовлення засобів індивідуального захисту від інфекційних захворювань. Ці зміни пов’язані із виконанням Державної програми стимулювання економіки для подолання негативних наслідків, спричинених виникненням і поширенням хвороби COVID-19.

Члени виконавчого комітету Новопразької селищної ради розглянули та підтримали усі 5 проєктів рішень, винесених на порядок денний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь