НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення ХХХІІІ сесії Новопразької селищної ради сьомого скликання від 09 липня 2020 року

Дата: 10.07.2020 14:27
Кількість переглядів: 827

1. Рішення №604 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради №54 від 10.09.2018 року «Про затвердження Положень про відділи Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області»

2. Рішення №605 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг Новопразької селищної ради, його віддалених робочих місць, затвердження Положення та графіків роботи»

3. Рішення №606 «Про передачу комунального майна на праві господарського відання»

4. Рішення №607 «Про затвердження Положення про порядок списання об’єктів комунальної власності Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади»

5. Рішення №608 « Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування секретарю Новопразької селищної ради Гейку В.А.

6. Рішення №609 «Про внесення змін та доповнень до «Програми Профілактики правопорушень та поліпшення охорони публічного порядку на території Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки»

7. Рішення №610 «Про затвердження Бюджетного Регламенту проходження бюджетного процесу селищного бюджету Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади»

8. Рішення №611 «Про затвердження Звіту про виконання бюджету Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року»

9. Рішення №612 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 17 грудня 2019 року №413 «Про бюджет Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»»

10. Рішення №613 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в смт Нова Прага, селі Шарівка, селі Пантазіївка Новопразької об’єднаної територіальної громади»

11. Рішення №614 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

12. Рішення №615 «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

13. Рішення №616 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища"

14. Рішення №617 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага"

15. Рішення №618 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага»

16. Рішення №619 «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО/ООС Лайкіну С.В.»

17. Рішення №620 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо впорядкування території для містобудівних потреб з метою формування земельної ділянки для передачі в оренду ФОП Карнажук Н.В.»

18. Рішення №621 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства і передачу її в постійне користування ДП «Кіровоградський облавтодор» ВАТ «ДАК» Автомобільні дороги України»

19. Рішення №622 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Приходько Ю.В.»

20. Рішення №623 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гнап Т.Д.»

21. Рішення №624 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Габовій Г.І.»

22. Рішення №625 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Слебик В.В.»

23. Рішення №626 «Про Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюченко Н.С.»

24. Рішення №627 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лихман М.Л.»

25. Рішення №628 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондарю О.М.»

26. Рішення №629 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бєлкіну С.В.»

27. Рішення №630 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Руденку В.Г»

28. Рішення №631 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Вежичаніну О.С.»

29. Рішення №632 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Остапчук Т.П.»

30. Рішення №633 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дубініній А.С.»

31. Рішення №634 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюченко М.Т.»

32. Рішення №635 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Терепі Є.О»

33. Рішення №636 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності»

34. Рішення №637 «Про внесення змін до рішення сесії селищної ради №537 від 18 березня 2020 року»

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь