НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Протидія торгівлі людьми: представники координатора проєктів ОБСЄ в Україні налагоджують співпрацю із Новопразькою  громадою

Дата: 10.07.2020 08:47
Кількість переглядів: 946

 

8 липня 2020 року з метою налагодження співпраці в напрямку протидії торгівлі людьми у Новопразькій об’єднаній територіальній громаді відбулася зустріч з експертом-консультантом проєкту «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» Валентином Боровиковим.

Торгівля людьми — це тяжкий кримінальний злочин, який є грубим порушенням прав людини та у своїй суті несе загрозу національній безпеці країни. Ця проблема залишається однією з найгостріших в Україні.

Більшість громадян навіть не підозрюють, що постраждали від торгівлі людьми, тому не звертаються за допомогою, а інколи просто не знають куди звертатися.

Крім налагодження співпраці з Новопразькою ОТГ, Валентин Боровиков мав на меті сприяти посиленню координації діяльності структур, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми, вивченню виконання державних програм протидії торгівлі людьми, наданню рекомендацій щодо ефективної та якісної допомоги можливим постраждалим від торгівлі людьми, консультувати з розробки та проведенні заходів із запобігання торгівлі людьми для населення громади.

Фото без опису

Корисна інформація: "Працюй, подорожуй і навчайся безпечно"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь