НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Самоскид у роботі: у Новопразькій громаді розчищають канали

Дата: 08.07.2020 11:16
Кількість переглядів: 927

Новий автомобіль-самоскид МАЗ, який наприкінці травня придбала Новопразька громада, вже активно залучають для покращення благоустрою території ОТГ. Самоскид використовують для очищення водовідвідних каналів у селищі Нова Прага.

За допомогою спецтехніки водовідвідні канали вздовж доріг селища очищають від землі, трави та сміття, які заважають їхньому функціонуванню. Землю і траву завантажують на самоскид та вивозять. Наявність у громаді власного самоскида значно полегшує та прискорює очисні роботи.

Перш за все комунальники зосередили свою увагу на водовідвідних каналах, які перебувають у критичному стані. Там зібралося забагато землі, густо поросли зелені насадження, тому канали не можуть відводити воду під час опадів і танення снігу. Вода потрапляє на подвір’я, присадибні ділянки жителів, призводить до збитків та руйнує дорожнє покриття. Очищення водовідвідних каналів допоможе запобігти підтопленню доріг та будинків.

Нагадаємо, самоскид МАЗ Новопразька селищна рада придбала для покращення дорожньої інфраструктури в рамках Програми міжнародної технічної допомоги «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Автомобіль може перевозити до 20 тонн сипучих матеріалів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь