НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту – рішення регуляторного акту

Дата: 17.06.2020 11:00
Кількість переглядів: 397

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту – рішення регуляторного акту «Про затвердження Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Новопразької селищної ради» Олександрійського району Кіровоградської області

   Новопразька селищна рада повідомляє, що 22 червня 2020 року буде оприлюднено на офіційному сайті Новопразької ОТГ, в рубриці «регуляторна політика», за посиланням https://novapragarada.gov.ua/news/1554192090/, проєкт рішення Новопразької селищної ради «Про затвердження Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Новопразької селищної ради», розроблено  постійною комісією селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

   Цілі прийняття акта: відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності».

   Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються в письмовому  та усному вигляді протягом 1 (одного) місяця з дати оприлюднення проєкту - рішення регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу за адресою: 28042, Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, смт Нова Прага, вул. Центральна, буд. 14, e-mail: novapragarada@ukr.net , та за телефонами: 0523561137; 0986799500.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь