НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Допомога у скруті: жителі Новопразької ОТГ отримали продуктові набори

Дата: 03.06.2020 12:40
Кількість переглядів: 787

Понад півтисячі продуктових наборів загалом отримали жителі Новопразької об’єднаної громади, скориставшись допомогою соціального проєкту «Турбота» від футбольного клубу «Олександрія.

Близько 350 продуктових наборів жителям Новопразької громади доставили лише за минулий тиждень. «Турботою» охопили всі старостинські округи Новопразької ОТГ.

Від початку дії соціального проєкту «Турбота» жителі Новопразької громади все активніше користуються продуктовою допомогою від футбольного клубу. На жаль, економічні наслідки від карантинних обмежень під час пандемії коронавірусу багатьох людей змусили відчути скруту та нестачу коштів навіть на найнеобхідніше. Продовольча допомога від ФК «Олександрія» у цей час стала в нагоді найбільш соціально уразливим категоріям населення Новопразької ОТГ – пенсіонерам, людям з обмеженими фізичними можливостями, багатодітним сім’ям.

Разом з тим жителі різних населених пунктів позитивно оцінили продуктові набори від футбольного клубу. Нагадаємо, до складу наборів увійшли найпопулярніші продукти, які використовують у повсякденному житті: макарони, соняшникова олія, цукор, борошно.

Уся продовольча допомога у рамках проєкту «Турбота» доставляється жителям адресно, з дотриманням протиепідемічних заходів захисту.

Організований соціальний проєкт «Турбота» за ініціативи президента футбольного клубу «Олександрія» Сергія Кузьменка та за підтримки холдингу «Агровіста».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь