НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Бюджет для громадян

Дата: 02.06.2020 16:49
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

Новопразька громада, як і будь-яка родина, живе і розвивається за рахунок власного бюджету. Звідки надходять до нього кошти, куди вони витрачаються, яким чином плануються ці витрати аби задовольнити потреби і вдало завершити бюджетний рік? Всі ці та ще багато інших питань хвилюють кожного мешканця громади, члена великої Новопразької родини. Зазвичай відповіді на них пересічний громадянин не може зрозуміти через складну технічну термінологію. Щоб спростити цю інформацію, зробити її більш доступною для сприйняття було створено "Бюджет для громадян".

Даний документ ознайомить вас з процесом формування, виконання та прогнозування бюджету громади на прикладі бюджету 2020 року.

Оскільки благополуччя та добробут родини залежить від кожного її члена, запрошуємо вас до надання власних пропозицій щодо бюджету громади на 2021 рік. Надсилайте ваші пропозиції на електронну адресу: novapragarada@ukr.net або звертайтеся до секретаря Новопразької селищної ради.

"Бюджет для громадян" створений за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст є відповідальністю Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) і не обов'язково відображає точку зору USAID чи уряду Сполучених Штатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь