НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької ОТГ зі cвятом Останнього дзвоника

Дата: 29.05.2020 08:08
Кількість переглядів: 446

Шановні школярі, вчителі та батьки учнів Новопразької громади!

Сьогодні ми святкуємо останній день навчального 2019/2020 року. Зазвичай у цей день Свято останнього дзвоника збирає галасливі лінійки на подвір’ях навчальних закладів громади. Та цього року навчання у школі видалося неочікувано складним і відповідальним. Майже три місяці опановувати шкільну науку дітям довелося вдома, дистанційно, сподіваючись на власні здібності, уважність і дисциплінованість. Вчителі звикали до нової системи, батьки згадували пройдений у школі матеріал, щоб допомогти дітям із завданнями. Нелегко було всім. Однак ви впоралися! І в цей день я дякую усім школярам, педагогам та батькам Новопразької громади за вашу витримку, цілеспрямованість та бажання опановувати нове.

Особливо вітаю наших випускників. Знаю, ви мріяли про інший випускний, але ті знання, досвід, друзі, яких ви отримали у школі, будуть вашою підтримкою у майбутньому. Я упевнений, попереду на вас чекає безліч цікавих зустрічей та яскравих подій, але шкільні роки стануть гарною згадкою і підгрунтям для подальшого розвитку. Бажаю кожному з вас успішно скласти іспити зовнішнього незалежного оцінювання та упевнено рухатися до здійснення вже дорослих мрій.

Бажаю гарного літа усім школярам, батькам та вчителям учнів Новопразької громади. Нехай відпочинок додасть вам сил навчатися та навчати, наснаги до творчості та нових звершень. Нехай літо принесе багато радості та незабутніх вражень! Зі Святом останнього дзвоника!

Богдан Куруп, голова Новопразької об’єднаної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь