НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Запрошуємо до майстерні "Електронні інструменти участі"

Дата: 27.05.2020 11:14
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

В умовах карантину, коли багато традиційних способів комунікацій переходить в онлайн,  актуальним постає питання  як органам влади не втрачати зв'язок із жителями громади,   а громадянам ефективно вносити свої думки і пропозиції до влади. 

ВІдповіді на ці питання пропонуємо пошукати під час  на онлайн-майстерні "Електронні інструменти участі: як залучити мешканців до змін в громаді", що 29 травня  проведуть Спілка «Громадські ініціативи України» та Агенція сталого розвитку «Хмарочос» для громад-партнерів Програми DOBRE.

Майстерня відбудеться 29 травня  у форматі ZOOM-конференції, посилання на яку учасники отримують після реєстрації.  Час проведення: 11.00 – 13.00.

Участь у майстерні буде корисною для представників органів місцевого самоврядування, які працюють над впровадженням інструментів участі у громаді та  відповідальні за комунікацію з громадянами , депутатам, представникам громадських організацій та  ініціативних груп,  командам молодіжних працівників, грантерам програми DOBRE та іншим. .

 Мета навчання -  ознайомити з можливостями використання онлайн-інструментів залучення громадян (інструментів участі).  Це такі інструменти як електронні петиції, онлайн-анкетування, електронні звернення, опитування щодо актуальних питань тощо 

Для участі у заході необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi5juARVdem6OLKbSdmLGAXi0K6qRwCM0QHZwtIwQjehbdag/viewform

 

 

  Контактна особа -  Павло Пущенко (063)4785562 та Ірина Ткаченко (097)6931163 

Майстерня «Рецепти успішної інформаційної кампанії» проводиться Спілкою «Громадські ініціативи України» та Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь