НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Запрошуємо до майстерні "Електронні інструменти участі"

Дата: 27.05.2020 11:14
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

В умовах карантину, коли багато традиційних способів комунікацій переходить в онлайн,  актуальним постає питання  як органам влади не втрачати зв'язок із жителями громади,   а громадянам ефективно вносити свої думки і пропозиції до влади. 

ВІдповіді на ці питання пропонуємо пошукати під час  на онлайн-майстерні "Електронні інструменти участі: як залучити мешканців до змін в громаді", що 29 травня  проведуть Спілка «Громадські ініціативи України» та Агенція сталого розвитку «Хмарочос» для громад-партнерів Програми DOBRE.

Майстерня відбудеться 29 травня  у форматі ZOOM-конференції, посилання на яку учасники отримують після реєстрації.  Час проведення: 11.00 – 13.00.

Участь у майстерні буде корисною для представників органів місцевого самоврядування, які працюють над впровадженням інструментів участі у громаді та  відповідальні за комунікацію з громадянами , депутатам, представникам громадських організацій та  ініціативних груп,  командам молодіжних працівників, грантерам програми DOBRE та іншим. .

 Мета навчання -  ознайомити з можливостями використання онлайн-інструментів залучення громадян (інструментів участі).  Це такі інструменти як електронні петиції, онлайн-анкетування, електронні звернення, опитування щодо актуальних питань тощо 

Для участі у заході необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi5juARVdem6OLKbSdmLGAXi0K6qRwCM0QHZwtIwQjehbdag/viewform

 

 

  Контактна особа -  Павло Пущенко (063)4785562 та Ірина Ткаченко (097)6931163 

Майстерня «Рецепти успішної інформаційної кампанії» проводиться Спілкою «Громадські ініціативи України» та Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь