НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Підприємцям Новопразької ОТГ пропонують опитування щодо наслідків карантину

Дата: 14.05.2020 12:21
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

Підприємці Новопразької об’єднаної громади можуть поділитися своїми думками щодо впливу карантинних обмежень на їхню бізнесову діяльність. Департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Кіровоградської облдержадміністрації проводить анкетування серед підприємців Кіровоградщини щодо впливу на бізнес імовірних наслідків від епідемії захворювання на COVID-19.

Опитування проводиться серед різних суб'єктів господарювання – ФОПів, підприємців, підприємств та організацій. Під час анкетування необхідно вказати галузь діяльності підприємця, кількість працівників, місце, де працює бізнес. Департамент цікавиться, якого впливу на виручку в результаті карантинних обмежень очікують підприємці, чи є затримка із поставками сировини та комплектуючих для підприємства, експортом продукції, зменшився чи збільшився експорт продукції за час карантину. В анкеті є питання і про те, як карантин позначився на оплаті праці співробітників, чи довелося призупиняти діяльність підприємства через обмеження, та чи зможе бізнес відновитися повністю після карантину. Наприкінці опитування пропонують вказати, як мають діяти органи влади, щоб мінімізувати негативні наслідки епідемії для бізнесу.

Заповнити анкету можна на сайті департаменту за посиланням http://economika.kr-admin.gov.ua/.

Результати опитування та пропозиції підприємців обіцяють врахувати під час підготовки заходів із мінімізації негативних наслідків карантину та стабілізації соціально-економічної ситуації на Кіровоградщині у 2020 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь