НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Ремонт для малечі: у Пантазіївці впорядкували подвір’я дитячого садочку

Дата: 13.05.2020 17:27
Кількість переглядів: 1067

Дитячий садочок «Рушничок» у Пантазіїці отримав новий вигляд. Карантинні обмеження не припинили ремонтні роботи, а навпаки, дозволили без поспіху, не заважаючи виховному процесові, привести до ладу подвір’я дошкільного навчального закладу у Пантазіївському старостинському окрузі Новопразької об’єднаної територіальної громади.

Ремонтні роботи охопили велику площу — працівники вирівняли та заасфальтували усю територію безпосередньо перед садочком та алею, що веде до входу у дошкільний заклад. Окрім того, впорядкували та відремонтували ганки на території «Рушничка».

На ремонт асфальтного покриття дитячого садочку у Пантазіївці витратили 170 тисяч гривень із місцевого бюджету Новопразької громади.

 

Відтепер на подвір’ї садочку «Рушничок» малеча може бігати й відпочивати без перешкод, а широка відремонтована територія дозволяє досхочу малювати на асфальті усім вихованцям дошкільного закладу. Дитячий садок у Пантазівці у цьому році відвідують 24 дитини. 

Нагадаємо, цього року у Пантазіївському старостинському окрузі активно тривають роботи з благоустрою. На початку року з бюджету Новопразької об’єднаної громади виділили кошти для освітлення вулиць села: тоді було встановлено 120 світлоточок по всій території. А зовсім нещодавно дві греблі Пантазіївки, які з’єднують частини села, теж отримали нові ліхтарі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь