НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької ОТГ з Днем Перемоги

Дата: 09.05.2020 09:29
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

Шановна громадо!

Сьогодні ми святкуємо 75-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Сьогодні я дякую усім ветеранам, котрі своєю мужністю, силою волі, витримкою і наполегливістю довгі роки щодня наближали цей день. На своїх плечах – у бою, в окопах, у воєнних госпіталях, на виробництві у тилу – вони винесли цю омріяну Перемогу заради нас з вами. Нам ніколи не зрозуміти тієї радості, яку відчули наші діди, прадіди, бабусі, що вижили у кривавій бійні і вперше почули слово «Перемога!». Зрозуміти радість солдат, котрі повернулися з війни, можуть лише ті, хто побував у бою. Але ми можемо гордитися нашими героями, які дали нам можливість будувати своє сьогодення у своїй державі. З того часу минуло вже 75 років. І з кожним днем ті страшні події все більше відходять в історію. Але ми не маємо права забувати. Ми цінуємо подвиг кожного учасника Другої світової війни, котрий заради майбутнього людства віддав своє життя у боротьбі зі страшною чумою нацизму. Ми пам’ятаємо.

Я вітаю усі родини Новопразької об’єднаної громади, чиї близькі та рідні вистояли у роки моторошних воєнних лихоліть і дочекалися жаданої Перемоги. Наші ветерани дали нам надію на те, що боротьба за праве діло перемагає, дали віру у людяність і відданість своїй країні, які сильніші за будь-які завойовницькі наміри, і залишили гарт та міцний характер у спадок сучасним українським героям, яким доводиться боротися вже з новим ворогом на своїй землі.

У цей день я вітаю усіх нас з великим святом Перемоги і бажаю миру на нашій землі, злагоди у ваших домівках, процвітання і добробуту Україні. З Перемогою!

Богдан Куруп, голова Новопразької ОТГ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь