НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Реконструкції бути: Новопразьке НВО відвідав міністр з розвитку громад

Дата: 07.05.2020 18:18
Кількість переглядів: 1640

Фото без опису

Реконструкцію Новопразького навчально-виховного об’єднання таки завершать цього року. Попри карантин та зменшення фінансування з державного бюджету у різних галузях, кошти на завершення будівництва мають виділити з Державного фонду реконструкції та розвитку вже за кілька тижнів. Про це заявив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час свого візиту до навчального закладу у четвер, 7 травня.

«Ви не турбуйтеся, гроші Державним фондом регіонального розвитку підготовлені. Вони будуть десь наприкінці травня-початку червня. Тому укладайте необхідні угоди. Не турбуйтеся про це. Вам, звісно, треба все встигнути до 1 вересня», — запевнив міністр у спілкуванні з директором навчального закладу та керівництвом Новопразької ОТГ.

Фото без опису

Олексій Чернишов оглянув приміщення Новопразького навчально-виховного об’єднання: класи, спортзал, актову залу, харчоблок та дитячий садочок. Задоволений ремонтом харчоблоку та підтримкою Новопразької селищної ради щодо харчування школярів, міністр запропонував навчальному закладу взяти участь у новій державній програмі здорового харчування учнів.

Фото без опису 

Стан ремонтних робіт урядовцю сподобався. Разом з тим Олексій Чернишов порадив більш активно впроваджувати у навчальний процес Новопразького НВО інтерактивні технології. «Додати це – і буде ідеально», - зазначив міністр.

Фото без опису

Нагадаємо, на завершення реконструкції Новопразького навчально-виховного об’єднання необхідно 15,7 мільйона гривень. На ці кошти у навчальному закладі планують зробити ремонт другого поверху, спортивної зали та котельні, виконати утеплення та облицювання фасаду, облаштувати спортивні майданчики й здійснити благоустрій території.

Фото без опису

Визначену проєктом реконструкції НВО суму співфінансування з місцевого бюджету на 2020 рік у розмірі 1 мільйон 570 гривень Новопразька селищна рада виділила ще наприкінці січня. Наразі підрядники, які проводять ремонтні роботи, чекають кошти від держави. Новопразьке НВО увійшло до переліку об’єктів, що отримають фінансування за програмою "Велике будівництво".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь