НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Свято онлайн: як відзначатимуть День Перемоги у Новопразькій громаді

Дата: 07.05.2020 09:20
Кількість переглядів: 1211

Фото без опису

75-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні жителі Новопразької об’єднаної громади відзначатимуть у форматі онлайн. Позначився карантин та обмеження на масові зібрання людей. Однак це не завадить святковій даті: Новопразька селищна рада затвердила план заходів із відзначення Дня Перемоги.

Першим жителів громади з Днем Перемоги поздоровить голова Новопразької селищної ради Богдан Куруп. Шукати привітання варто на офіційній сторінці Новопразької ОТГ у мережі Фейсбук о 9,00 годині. Своїм зверненням голова розпочне онлайн-мітинг «Я пам’ятаю», до якого запрошують долучитися усіх новопражців. Для цього необхідно залишити під зверненням свій коментар, який має починатися словами «Я пам’ятаю», і у такий спосіб продовжити привітання голови громади.

На цій же сторінці Новопразької об’єднаної громади у Фейсбуці відбудеться онлайн-концерт до Дня Перемоги. Талановиті вихованці закладів культури громади підготують тематичні номери та запишуть їх на відео. Вітальні відеороботи публікуватимуться на сторінці 9 травня.

Однак музика лунатиме не лише онлайн. Протягом дня у всіх населених пунктах Новопразької ОТГ відбудеться музична година «Фронтові мелодії» — із приміщень закладів культури голосно транслюватимуть пісні періоду Другої світової війни.

На сторінці Фейсбук Новопразької ОТГ відбудеться також акція «Ми пам’ятаємо». Жителі громади зможуть переглянути фото та матеріали про місцевих ветеранів, загиблих чи зниклих безвісти у часи Другої світової війни, земляків, які пройшли через воєнне лихоліття, та вшанувати їхню пам’ять.

Переходьте за посиланням на сторінку Новопразької об’єднаної громади у мережі Фейсбук і приєднуйтеся до поздоровлень та вшанування.

Разом з тим коронавірус не завадить керівництву громади привітати ветеранів Другої світової війни, які проживають на території Новопразької ОТГ. Ветеранів війни відвідають вдома, не наражаючи на небезпеку, щоб поздоровити та подякувати їм за Перемогу, здобуту 75 років тому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь