НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Флешмоб пам’яті: у Новопразькій громаді згадують героїв війни

Дата: 30.04.2020 16:21
Кількість переглядів: 972

Карантин — не привід забувати власну історію. І жодні обмеження не здатні стерти пам’ять про тих, хто віддав свої сили, здоров’я, а то й життя заради перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У Новопразькій громаді з нагоди 75-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні організували флешмоб під назвою «Ми пам’ятаємо». Флешмоб – віртуальний, однак від того не втрачає своєї цінності.

Організатори пропонують жителям Новопразької громади долучитися до флешмобу та публікувати історії своїх близьких та рідних, які пройшли через страшні роки Другої світової війни. Можна додавати фотографії ветеранів,  їхні листи, нагороди та спогади тих часів. Публікувати розповіді пропонують у соціальній мережі Фейсбук — у новопразькій групі про культуру та суспільство «Сulбаба».

«Сьогодні у кожного є можливість розповісти свою історію. Нехай всі знають і пам’ятають тих, хто брав участь у бойових діях, хто працював у тилу, хто потрапив у полон, кого вивезли на примусові роботи до Німеччини, хто зростав без батьків в дитбудинках, хто всиновлював сиріт, хто укривав євреїв від страти. Ми пам’ятаємо», — розповіли організатори патріотичного флешмобу у Новопразькій громаді.

Триватиме флешмоб до 9 травня. Підтримати його можна за посиланням Сulбаба

За допомогою флешмобу хочуть вшанувати пам’ять учасників Другої світової війни родом з Новопразької громади та нагадати, яку ціну їм довелося заплатили за перемогу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь