НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Олександрійський міськрайонний центр зайнятості інформує

Дата: 27.04.2020 13:02
Кількість переглядів: 667

 

Фото без опису

                                                     

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (12,9%), менеджерів та професіоналів (18,6%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (22,1%), кваліфікованих робітників з інструментом (22,9%), фахівців (7,1%), та найпростіші професії (16,4%).

 

Станом на 1 квітня  2019 року на обліку в центрі зайнятості перебувало 2,0 тис. осіб, з яких 63,7% складали жінки, 30,4 % – молодь віком до 35 років, кожен другий належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 33,3 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні - березні  2020 року перебувало 2,7 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у березні місяці – 0,225 тис. осіб.

Протягом січня - березня  2020 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 678 осіб, з них 363 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 90 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 156 осіб.

Станом на початок квітня 2020 року 1,2 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 квітня 2020 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості становила - 140. У середньому на одну вакансію претендувало 14 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці: головні бухгалтери,  інженери – конструктори, механіки, кухарі, слюсарі з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, продавці продовольчих та непродовольчих товарів, швачки, водії автотранспортних засобів, трактористи-машиністи сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, підсобні робітники та інші.

 

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь