НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кладовища — на карантині: новопражцям радять не відвідувати цвинтар

Дата: 23.04.2020 18:04
Кількість переглядів: 916

Карантинні обмеження торкнулися усіх сфер життя, які можуть нести загрозу здоров’ю та безпеці людини. Тому жителям Новопразької об’єднаної громади рекомендують утриматися від відвідування кладовищ.

Розпорядження «Про обмежувальні протиепідемічні заходи щодо недопущення поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) у поминальні дні» 23 квітня підписав селищний голова Новопразької громади Богдан Куруп.

Не відвідувати кладовища рекомендують не лише у поминальні дні, а протягом усього періоду карантину.

Винятком для відвідування може бути лише випадок, коли необхідно поховати померлого. Разом з тим усі ритуальні обряди на кладовищі необхідно проводити з дотриманням протиепідемічних заходів. Зокрема, у похованні можуть брати участь не більше 10 людей, разом з родичами померлого та працівниками ритуальної служби. Відстань між присутніми має складати не менше 1,5 метри. Усі зобов’язані використовувати індивідуальні засоби захисту.

Дотримання рекомендацій допоможе запобігти масовому скупченню жителів Новопразької ОТГ на кладовищах. Це дозволить відвернути загрозу поширення на території громади небезпечної хвороби COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь