НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Карантин триватиме: у Новопразькій ОТГ зберігаються обмеження

Дата: 22.04.2020 22:28
Кількість переглядів: 944

У Новопразькій громаді, як і по всій країні, карантин продовжиться до 11 травня. Рішення про продовження обмежень на своєму засідання 22 квітня ухвалив Кабінет Міністрів України.

Наразі усі теперішні карантинні обмеження зберігаються. Сьогодні, нагадаємо, заборонено з’являтися у громадських місцях без індивідуальних засобів захисту, відвідувати сквери та парки, відпускати дітей віком до 14 років без супроводу дорослих та збиратися у групи понад дві особи. Заборонені масові заходи. Люди віком понад 60 років мають залишатися вдома. Обов’язкова умова карантинних обмежень – дотримання соціальної дистанції між людьми не менше 1,5 метра у громадських місцях.

Продовження карантину урядовці пояснюють наявною епідемічною ситуацією в країні. Рівень захворюваності на інфекційну хворобу COVID-19 поки що не дозволяє послаблювати обмежувальні заходи.

Пом’якшення карантину, за повідомленням Уряду, можливе не раніше 12 травня. Однак лише за сприятливої епідемічної ситуації

Нагадаємо, загальноукраїнський карантин запроваджений задля протидії поширенню інфекційної хвороби COVID-19 на території країни. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь