НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Безпечна громада: у Новопразькій ОТГ обладнали відеокамери

Дата: 21.04.2020 16:10
Кількість переглядів: 1804

Фото без опису

Сім камер відеоспостереження встановили у Новопразькій об’єднаній територіальній громаді. Сучасне обладнання змонтували на перехрестях з найбільшим рухом транспорту, у місцях зі скупченням людей та біля важливих соціальних об’єктів.

Усі 7 камер, встановлених заради безпеки жителів громади, об’єднані в одну систему. Вони мають високу точність передачі зображення. А одна з камер навіть є номерною, тобто здатна розпізнавати та фіксувати номери автомобілів, що рухають дорогами Новопразької ОТГ.

Фото без опису
Інформація з відеокамер надходить до центру моніторингу, який розташований на базі поліцейської станції громади. Така система відеоспостереження суттєво полегшить роботу поліцейським офіцерам Новопразької громади та допоможе правоохоронцям оперативно реагувати на різноманітні правопорушення, які можуть трапитися на території.

Фото без опису

«Створення системи відеоспостереження – одна із важливих цілей Стратегії розвитку Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади у напрямку безпеки жителів. Сьогодні ми поступово втілюємо нашу Стратегію у життя. Сподіваюся, разом із поліцейською станцією відеонагляд допоможе підвищити рівень безпеки та зменшити кількість злочинів на території громади», — прокоментував встановлення камер Богдан Куруп, селищний голова Новопразької об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

На облаштування системи відеоспостереження витратили 115 тисяч гривень з місцевого бюджету Новопразької громади. Цього року ефективність відеонагляду випробовуватимуть на території селища Нова Прага. У майбутньому систему хочуть розширити, за наявності фінансування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь