НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Звернення голови Новопразької громади до Великодня

Дата: 15.04.2020 18:28
Кількість переглядів: 1816

Фото без опису

Шановна громадо!

19 квітня ми святкуватимемо одне з найбільших свят православної церкви — Великдень. Знаю, що багато вірян Новопразької громади чекають його з нетерпінням, довго готуються і дотримуються усіх необхідних обрядів.

На жаль, цього року свято Великодня ми відзначатимемо в умовах карантину, необхідного, щоб вберегти кожного з нас від захворювання на COVID-19. Безумовно, встановлені обмеження — це  випробування для справжніх вірян, але ми не можемо ризикувати життям один одного.

Ми не впливаємо на діяльність церкви та не встановлюємо режиму роботи храму та священнослужителів Новопразької громади. Так само ми не забороняємо вам молитися і жодним чином не обмежуємо вашої віри та духовного життя. Однак я наполегливо прошу вас цього Великодня залишатися вдома задля здоров’я та безпеки кожного жителя громади.

Сьогодні на території Новопразької об’єднаної громади не зафіксовано жодного випадку інфікування небезпечним коронавірусом. Я хочу, щоб така ситуація збереглася і після Великодня.

На жаль, на території Кіровоградської області станом на 15 квітня вже підтверджено 192 випадки захворювання на COVID-19, вісім із них — смертельні. Тому ми не маємо права нехтувати карантином.

У ці святкові дні обов’язково подбайте про своїх рідних, особливо про літніх людей. Заздалегідь придбайте все необхідне до свята та забезпечте своїх дідусів та бабусь свяченими пасками, які цього року продаються у звичайних продуктових магазинах.

Залишайтеся на Великдень вдома. Сьогодні це час єднання, спільної молитви у тісному сімейному колі, любові та турботи про найрідніших. Бережіть себе!  

Богдан Куруп, селищний голова Новопразької ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь