НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Медики Новопразької громади отримають премії за свою роботу

Дата: 10.04.2020 21:31
Кількість переглядів: 2127

100 тисяч гривень витратить Новопразька об’єднана громада зі свого селищного бюджету на премії для медиків. Заохотити медичних працівників вирішили депутати Новопразької селищної ради. Кошти для медиків депутати виділили на черговій сесії 10 квітня.

Премії отримають 24 працівники медичних закладів Новопразької об’єднаної громади. 

Заохочення одержать медичні працівники всіх відповідних закладів Новопразької об’єднаної громади: Новопразької та Шарівської амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, фельдшерсько-акушерських пунктів у Гайовому та Пантазіївці.

«Сьогодні медики Новопразької громади опинилися у зоні ризику у зв’язку із поширенням на території України та зокрема в Кіровоградської області коронавірусної інфекції. Від початку епідемії на кожного медичного працівника збільшилося навантаження у роботі. А рівень відповідальності за здоров’я пацієнтів зріс у кілька разів. Тому у цей складний час ми маємо підтримати наших медиків», — зазначив селищний голова Новопразької ОТГ Богдан Куруп.

Кошти з бюджету Новопразької селищної ради скерують у вигляді додаткової субвенції на рахунок КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Олександрійської районної ради Кіровоградської області». А звідти кошти розподілять у вигляді премій медичним працівникам Новопразької ОТГ.

Премії медикам обіцяють видати вже до кінця квітня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь