НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Карантин і профілактика: поліцейські офіцери попереджують жителів Новопразької громади

Дата: 06.04.2020 19:14
Кількість переглядів: 1620

Фото без опису

Поліцейські офіцери Новопразької громади контролюють дотримання карантину жителями Новопразької громади. Від самого початку запровадження карантину на території Ярослав Руденко та Сергій Колісникович проводять профілактичні бесіди з мешканцями, пояснюють необхідність дотримання обмежень та нагадують про відповідальність.

Фото без описуОсобливу увагу поліцейські офіцери приділяють людям, які зобов’язані перебувати на самоізоляції відповідно до рішення Уряду. Зокрема, жителям громади, які нещодавно повернулися із-за кордону. З ними правоохоронці спілкуються телефоном, розповідають, у чому полягає режим самоізоляції, та чим загрожує його порушення. Для контролю за самоізольованими жителями офіцери вибірково відвідують їх удома. Під час особистого спілкування правоохоронці вручають пам’ятки-листівки про посилення карантинних обмежень на території Новопразької громади та всієї країни.

Фото без опису

Наразі на території Новопразької ОТГ поліцейські офіцери громади жодного протоколу за порушення карантинних правил не складали. Однак перевірки триватимуть постійно — до завершення карантину. Порушників каратимуть з усією суворістю, передбаченою законом. Нагадаємо, відповідно до ст..44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, на порушників чекає штраф у розмірі від 17 000 до 34 000 гривень. Посадовій особі за таке ж порушення доведеться заплатити від 34000 до 170 000 гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь