НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Карантинна гаряча лінія: куди телефонувати жителям Новопразької громади?

Дата: 06.04.2020 11:49
Кількість переглядів: 1102

 

Фото без опису

Літні та одинокі жителі Новопразької громади мають змогу цілодобово проконсультуватися щодо умов карантину під час епідемії хвороби COVID-19.

Уряд створив в усіх регіонах України низку телефонних ліній з питань COVID-19. У Кіровоградській області така гаряча лінія діє за номером:

0 800 500 238

За цим номером телефону фахівці 24 години на добу пояснюють, яких обмежень мають дотримуватися люди пенсійного віку, чим обумовлені такі карантинні заходи. Нагадаємо, від 6 квітня в Україні посилений загальноукраїнський карантинний режим. Людям віком понад 60 років радять самоізолюватися у власних домівках. Одинокі пенсіонері, котрі не мають піклувальників, можуть виходити у магазин за продуктами або в аптеку за ліками, але не далі, ніж на 2 кілометри від дому. При цьому обов’язково мають одягати захисні маски.

Фото без опису

Разом з тим літні та одинокі новопражці можуть отримати консультацію працівників соціального захисту населення під час карантину. Гаряча лінія соцзахисту для жителів Новопразької громади діє у будні, в робочий час, за таким номером телефону:

0 (95) 031 53 54

Спеціалісти цієї гарячої лінії допомагають з відповідями на усі питання, які стосуються соціального захисту, зокрема, призначення субсидій, державних пільг та іншого.

Нагадаємо, у Новопразькій громаді літні та одинокі люди знаходяться під опікою працівників Оперативного штабу з питань запобігання поширенню COVID-19 від самого початку карантину. Працівники селищної ради постійно відвідують цих жителів, допомагають придбати необхідні ліки та продукти, аби літні люди якомога менше відвідували громадські місця. Їм роздають захисні маски та нагадують, як захиститися від коронавірусу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь