НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Грейдер і щебінь: у Новопразькій громаді облаштовують дороги

Дата: 04.04.2020 21:53
Кількість переглядів: 1353

Фото без опису

Дорожні роботи після зими комунальні служби Новопразької громади розпочали із центральної садиби. Першими увагу влади та дорожників привернули вулиці та провулки Нової Праги, де найгірша ситуація з проїзною частиною. Зокрема, провулок Озерний та вулиця Волошкова.

Фото без опису

Комунальники за допомогою грейдера вирівняли ґрунт на цих вулицях. Потім підсипали спеціальною щебенево-гравійною сумішшю найбільші нерівності на дорогах. Роботи проводять працівники комунального підприємства «Новопразьке».

Цього року керівництво та комунальники громади планують в першу чергу здійснити підсипання та грейдерування доріг по вулиці Титаренка, Тімірязєва, Гоголя та Матросова у Новій Празі.  Найближчим часом дорожні роботи також розпочнуть у Шарівці. Розширити цей перелік вулиць зможуть лише за наявності коштів.

Фото без опису

Нагадаємо, у 2019-му році на ремонти та утримання доріг у Новопразькій громаді витратили близько 2 мільйонів гривень з місцевого бюджету.

Найбільше 2019-го пощастило жителям Пантазіївки. Вони отримали капітальний ремонт дороги по вулиці Садовій майже за мільйон гривень. Менш масштабні дорожні роботи відбувалися по всій громаді. На семи вулицях Нової Праги провели поточний ремонт доріг (вул. Джерельна, Садова, Козацька, Соборна, Нижче Садова, Тихомирова, 1-го Травня та Левадна). Здійснили понад 3,5 кілометри середнього ремонту дорожнього покриття по Центральній та Козацькій вулицях у Новій Празі. У Шарівці відремонтували вулиці Привокзальну та Садову. У селищі Гайове дорожники попрацювали по вулиці Гагаріна, а в Квітневому – по вулиці Миру. Лише щебеню та відсіву для облаштування доріг Новопразької громади придбали майже на 50 тисяч гривень.

Прогнозувати, що вдасться зробити у дорожньому господарстві громади цього року, поки що не беруться ні комунальники, ні влада. За складної економічної ситуації країни в умовах карантину говорити про це зарано. Однак керівництво Новопразької громади під час планування витрат на дорожні роботи намагатиметься використати наявне фінансування так, щоб облаштувати найскладніші ділянки доріг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь