НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Дезінфекція та догляд: як у Новопразькій громаді протидіють коронавірусу

Дата: 27.03.2020 08:44
Кількість переглядів: 1180

Фото без опису

У Новопразькій громаді дезінфікуватимуть місця найбільшого скупчення людей. У центральній садибі та по всіх старостинських округах визначать найпопулярніші місця для відвідування людьми різного віку і ретельно оброблятимуть їх спеціальними знезаражувальними засобами.

Таке рішення ухвалив на своєму засіданні оперативний штаб Новопразької селищної ради  з питань запобігання поширенню на території громади хвороби COVID-19.

Іншим пріоритетним напрямом роботи оперативного штабу залишається допомога найбільш уразливим перед вірусом жителям громади. Одинокі мешканці та люди похилого віку, новопражці з інвалідністю отримуватимуть додаткову опіку під час карантину. Відповідно до рішення оперативного штабу, цих людей постійно відвідуватимуть представники селищної ради, щоб допомогти їм придбати необхідні ліки та продукти. Це зменшить ризики підхопити вірус літніми людьми під час відвідування магазинів та аптек.

Окрема робота оперативного штабу направлена на взаємодію з жителями громади, які повернулися із-за кордону протягом останніх 14 днів. Працівники штабу вручатимуть їм «Пам’ятки МОЗ України про самоізоляцію» та рекомендуватимуть залишатися вдома на самоізоляції щонайменше 2 тижні.

Оперативний штаб продовжить стежити за ситуацією щодо випадків виникнення та поширення на території Новопразької об’єднаної громади хвороби  COVID-19 протягом усього періоду карантину та діятиме відповідно до розгортання подій. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь