НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення ХХХ сесії Новопразької селищної ради сьомого скликання від 18 березня 2020 року

Дата: 23.03.2020 14:54
Кількість переглядів: 886

1. Рішення № 489 «Про звіт Новопразького селищного голови про роботу селищної ради та її виконавчого комітету за 2019 рік»                Звіт

2. Рішення № 490 «Про звіт  директора  Новопразького  комунального  підприємства  про фінансово- господарську  діяльність підприємства за  2019 рік»

3. Рішення № 491 «Про внесення змін та доповнень до селищної  комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО, постраждалих учасників Революції Гідності та вшанування пам’яті загиблих на 2018-2020 роки»

4. Рішення № 492 «Про входження до складу засновників, зміну найменування Пантазіївського дошкільного навчального закладу дитячий садок «Рушничок» Знам’янського району Кіровоградської області та затвердження нової редакції статуту закладу»

5. Рішення № 493 «Про приймання у комунальну власність Новопразької селищної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Олександрійського району майна КНП «Олександрійська центральна районна лікарня Олександрійської районної ради Кіровоградської області»»

6. Рішення № 494 «Про приймання у комунальну власність Новопразької селищної ради зі спільної власності територіальних громад сіл  Знам’янського району майна комунального некомерційного підприємства «Знам?янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»»

7.  Рішення № 495 «Про затвердження  Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді,  організації приписки до призовної дільниці,  призову громадян України на строкову військову  службу та виконання заходів з мобілізації   ” Призовник” на 2020 рік («Призовник – 2020»)»

8. Рішення № 496 «Про затвердження Положення про Бюджет участі (громадський бюджет) Новопразької селищної  об’єднаної  територіальної громади»

9. Рішення № 497 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 17 грудня 2019року № 392 «Про затвердження штатних розписів закладів культури Новопразької селищної ради»»

10. Рішення № 498 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 17 грудня 2019 року № 395 «Про затвердження  штатного розпису Новопразької  селищної ради на 2020 рік»»         додаток

11. Рішення № 499 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 17 грудня 2019р. № 394 «Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2020 рік»»     

12. Рішення № 500 «Про внесення змін та доповнень до «Програми Благоустрою населених пунктів Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»»

13. Рішення № 501 «Про внесення змін та доповнень до «Програми економічного і соціального розвитку Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 - 2022 роки та прогнозу до 2024 року»»

14. Рішення № 502 «Про затвердження «Програми місцевого економічного розвитку Новопразької об’єднаної територіальної громади та план дій з її впровадження на 2020-2022 роки»»

15. Рішення № 503 «Про затвердження Положення про порядок здійснення Новопразькою селищною радою державної регуляторної політики»

16. Рішення № 504 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 17 грудня 2019 року № 413 «Про бюджет Новопразької селищної об'єднаної територіальної громади на 2020 рік»»

17. Рішення № 505 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

18. Рішення № 506 «Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність»

19. Рішення № 507 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

20. Рішення № 508 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

21. Рішення № 509 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага»

22. Рішення № 510 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби із земель не наданих у власність або постійне  користування в межах селища Нова Прага»

23. Рішення № 511 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО/ООС Чорному Д.А.»

24. Рішення № 512 «Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Сабову А.В. та Сабовій С.В.»

25. Рішення № 513 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за мажами населеного пункту»

26. Рішення № 514 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд Глущенко С.В.»

27. Рішення № 515 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Працевитому В.М.»

25. Рішення № 516 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Іващенко О.В.»

26. Рішення № 517 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Запасненко Л.Л.»

27. Рішення № 518 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Озерову К.П.»

28. Рішення № 519 «Про передачу безоплатно у спільну часткову власність земельної ділянки  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Корцю Г.В. та Донченко А.Г.»

29. Рішення № 520 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та  передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Гейку В.А.»

30. Рішення № 521 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельну ділянку для ведення особистого  селянського господарства гр. Гейку В.А.»

31. Рішення № 522 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та  передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Колісникович Т.І.»

32. Рішення № 523 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельну ділянку для ведення особистого  селянського господарства гр. Колісникович Т.І.»

33 Рішення № 524 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Павлученку А.С.»

34 Рішення № 525 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та  передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Криворучку П.Л.»

35. Рішення № 526 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства учаснику АТО/ООС Соскову П.М.»

36. Рішення № 527 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства учаснику АТО/ООС  Тимченку С.М.»

37. Рішення № 528 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Глущенку В.М.»

38. Рішення № 529 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Глущенко О.І.»

39. Рішення № 530 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Іванченко С.В.»

40 Рішення № 531 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Томазенку Ю.Ф.»

41. Рішення № 532 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Зубову В.І.»

42. Рішення № 533 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Жарун Т.А.»

43 Рішення № 534 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства Холодєн Т.О.»

44. Рішення № 535 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в оренду  споживчому товариству «Олександрійське РСТ»»

45. Рішення № 536 «Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для городництва гр. Давидовій С.В.»

46. Рішення № 537 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність  в розмірі земельної  частки (паю)  голові та членам ФГ «Врожай-2»»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь