НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді тривають поліцейські рейди

Дата: 20.03.2020 19:45
Кількість переглядів: 1899

Фото без опису

Поліцейські офіцери Новопразької громади продовжують слідкувати за дотриманням на території ОТГ загальнонаціонального карантину.

20 березня правоохоронці провели чергові перевірки у закладах торгівлі, громадського харчування та сфери послуг. Цього разу дотримання новопразькими підприємцями карантинних норм офіцери громади перевірили разом з інспектором 2-го Державного пожежно-рятувального загону ДСНС України у Кіровоградській області. Рейдували поліцейські та рятувальник у захисних масках.

Фото без опису

Правоохоронці разом з інспектором обстежили вісім магазинів у Новій Празі, які здійснюють продаж непродовольчих товарів, та один заклад громадського харчування. Порушень рейдувальники не знайшли. Магазини виявилися зачиненими. На дверях майже всіх закладів власники розмістили напис «Карантин».

Фото без опису

Правоохоронці перевірятимуть заклади торгівлі у Новій Празі протягом усього періоду карантину. В інших населених пунктах громади працюють лише продовольчі магазини або змішаного типу, тому їх карантинні обмеження та перевірки не торкнулися.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь