НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Інформування та комунікація: у громаді проводять опитування потреб жителів

Дата: 20.03.2020 12:37
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

У Новопразькій громаді проводять масштабне опитування потреб жителів в інформуванні та комунікуванні зі владою. Взяти участь в анкетуванні можуть усі охочі віком від 14 років і старше.

Анкету розробила ініціативна група новопражців, яка взяла участь у Програмі «Молодіжний працівник в ОТГ».

В опитуванні обов’язково потрібно позначити свій вік та населений пункт. А от ім’я та прізвище можна не вказувати і залишитися цілком анонімним респондентом.

Фото без опису

Анкетування покликане зібрати інформацію про те, як часто жителі громади користуються інтернетом, якому формату інформування надають перевагу, як їм зручно отримувати інформацію.

В анкеті можна оцінити оперативність отримання новин та інформації у громаді, висловити свої думки, як покращити комунікацію.

Окремим пунктом респонденти можуть зазначити, як вони хочуть спілкуватися з владою (один на один, на зібраннях, письмово, через соціальні мережі).

Найактивніші учасники анкетування можуть залишити свої контактні дані, якщо  бажають співпрацювати з владою для розвитку комунікаційної, молодіжної та інших сфер громади.

Долучитися до опитування жителі Новопразької об'єднаної громади моужть за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1HRc_WmvCeR1bYxwD8WseDkcgWWdNQvigTe1CAG3MDOM/viewform?edit_requested=true.

Усі відповіді будуть опрацьовані та враховані для розробки дієвої та об’єктивної Комунікаційної стратегії Новопразької ОТГ. Впровадженням такої стратегії на території громади сьогодні займається спеціальна робоча група. З нею активно співпрацює ініціативна група «Молодіжний працівник в ОТГ». Ініціативна група розробляє молодіжну складову стратегіїі, працює за власним спеціально розробленим планом адвокаційної кампанії, аби максимально лобіювати інтереси молоді громади у комунікаційній сфері. 

Фото без опису

Програму «Молодіжний працівник в ОТГ» реалізовує Міністерство молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики, Програмою розвитку ООН в Україні та Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь