НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Перший день карантину: у громаді перевірили заклади торгівлі

Дата: 19.03.2020 10:21
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

У перший день загальноукраїнського карантину поліцейські офіцери Новопразької громади перевірили заклади торгівлі та сфери послуг на території селища Нова Прага.

Поліцейські контролювали, як магазини та інші суб’єкти господарювання дотримуються постанови Кабміну про обмеження роботи. Перевірку новопразькі офіцери проводили разом з колегами – поліцейськими офіцерами Волині, що переймають зараз досвід у місцевих правоохоронців.

Офіцери побували у закладах, які займаються торгівлею різноманітними непродуктовими товарами, квітами, меблями, будівельними та автотоварами, ремонтом побутової техніки. Відвідали продуктові магазини та заклади громадського харчування.

Фото без опису

Більшість закладів не працювало. Відвідувачів не приймали. Двері виявилися зачиненими. Власники, що були на місці, рахували товар та впорядковували документацію.

Поліцейські офіцери Новопразької громади під час рейду попередили суб’єктів господарювання про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення правил карантину.

Рейди правоохоронці проводитимуть на постійній основі до завершення періоду карантину. Наразі він запроваджений до 3 квітня.

Фото без опису

Під час патрулювання офіцери громади виявили також кількох жителів селища, які спалювали суху траву, листя та гілки. З ними правоохоронці провели профілактичні бесіди та попередили про відповідальність за порушення правил благоустрою та статті 152 КУпАП (Кодексу України про адміністративні правопорушення). Штрафи за цією статтею можуть сягнути понад 1300 гривень.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь