НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразькі школярі перемогли у районному екологічному конкурсі

Дата: 10.03.2020 19:13
Кількість переглядів: 895

Фото без опису

Команда учнів Новопразького навчально-виховного об’єднання «H2O» виборола перемогу у районному конкурсі екологічних агітбригад.

Змагання школярів-екоактивістів під назвою «Земля — наш спільний дім» відбулися на базі Олександрійського коледжу культури та мистецтв. Вони були присвячені 95-ій річниці юннатівського руху в Україні.

Конкурс відбувався у два етапи: презентація досвіду роботи зі збереження довкілля і виступ агітбригади. Учні розповідали свою екологічну, просвітницьку діяльність з охорони природи у рідному селі чи селищі. А також підготували домашнє завдання на екологічну тематику у різних стилях та жанрах.

Команда-переможець Новопразького НВО у своєму номері найкраще розкрила історію розвитку юннатівського руху. Школярі показали змістовну та цікаву презентацію, як вони турбуються про навколишнє середовище. А родзинкою виступу «H2O» був танець із квітами.

Фото без опису

Перемога на районному змаганні дозволить команді «H2O» позмагатися у наступному, зональному етапі конкурсу екологічних агітбригад. Він має відбутися вже 12 березня.

До складу команди Новопразького НВО увійшли: Артем Александров, Микола Деревінський, Валерія Семеренко, Аліна Саламаткіна, Катерина Шевченко та Катерина Бондаренко.

Окрім того, команда Новопразької ЗШ І-ІІ ступенів на конкурсі екологічних агітбригад посіла ІІ місце, розділивши його з учнями Ясинуватської ЗШ І-ІІІ ступенів.

Вітаємо новопразьких учасників і переможців екологічного конкурсу! А команді «H2O» бажаємо успіху на наступному етапі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь