НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Два концерти і посиденьки: у громаді відсвяткували жіночий день

Дата: 08.03.2020 13:28
Кількість переглядів: 987

Фото без опису

У Новопразькій громаді Міжнародний жіночий день у 2020 році відзначили весело і різноманітно. Вітали жінок обидва будинки культури і дитяча музична школа.

6 березня концерт для усіх жінок селища влаштували вихованці та викладачі Новопразької дитячої музичної школи. Вони підготували велику святкову програму з різноманітними музичними композиціями – від веселих і запальних до ніжних та зворушливих. Дитячі ансамблі дарували мамам гарний настрій та показували свою майстерність гри на музичних інструментах.

Фото без опису 

Цього ж дня працівники Новопразького будинку культури №1 влаштували незвичний та цікавий захід для справжніх берегинь домашнього затишку Нової Праги. «Весняні посиденьки» з піснями, кулінарними змаганнями та смачними стравами об’єднали жінок різного віку. Вони зібралися, щоб поспілкуватися про життя, жіночу долю і родину, а також позмагатися у ліпленні вареників. Пухкі, з різною начинкою, традиційні вареники новопразькі господині наліпили швидко, а потім у дружньому колі  розмовляли, пригощалися варениками та співали українських народних пісень.

Фото без опису

7 березня вітати жінок зі святом продовжили у Новопразькому будинку культури №2. На концерті багато співали народні та авторські пісні, говорили жінкам приємні слова, розповідали гуморески та грали на саксофоні. Свої виступи глядачам подарували народний хор «Хлідобар», колектив «Молодиці» та квартет «Любисток». Порадували номерами саксофоністка Владислава Ніжніченко, солістка Анастасія Мазарчук, та дитячий колектив «Жайвір». Гуморесками розважала Олена Третяк.

Фото без описуСвяткування Міжнародного жіночого дня у Новій Празі видалося яскравим та насиченим. Більше фото та відео зі свята — на сторінці Новопразької об'єднаної громади у мережі Фейсбук. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь