НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вчимося правильно відстоювати потреби молоді

Дата: 27.02.2020 07:42
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису

Страшне слово «адвокація» тепер зрозуміле й актуальне для ініціативних мешканців Новопразької громади, які взяли участь у навчальній програмі «Молодіжний працівник в ОТГ».

Тренінг з «Адвокації в ОТГ» відбувався 24–26 лютого 2020 року у Кропивницькому.

Головна мета тренінгу полягала у тому, щоб навчити молодь адвокатувати, тобто правильно й аргументовано відстоювати потреби молоді, використовуючи усі доступні їй сьогодні інструменти участі. Тренери розповідали, як це зробити, та які алгоритми можуть застосовувати молоді люди у своїй роботі. Адже адвокація дає потужні можливості для реалізації будь–яких ініціатив у громаді.

Фото без опису

Участь у тренінгу продовжила роботу команди з розвитку молодіжної політики в ОТГ. У листопаді 2019 року відбувся перший «Базовий» тренінг з цього напрямку. З того часу за підтримки Молодіжної ради відбулося дослідження потреб молоді. Це дослідження знадобилося на навчанні у Кропивницькому, оскільки воно дало чітке бачення сфер молодіжної політики, до яких варто додати максимум зусиль.     

Всі ці дії, спрямованні на налагодження молодіжної політики, вкрай необхідні для ефективного розвитку громади, оскільки молодь — це невід’ємна частина соціуму, рушійна сила і невичерпне джерело ідей та ініціатив.

Фото без опису

Програму «Молодіжний працівник в ОТГ» реалізовує Міністерство молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики, Програмою розвитку ООН в Україні та Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь