НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Олександрійський міськрайонний центр зайнятості інформує: заходи соціального захисту населення у січні 2020 року

Дата: 24.02.2020 20:54
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

 

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (13,6%), менеджерів та професіоналів (23,5%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (19,1%), кваліфікованих робітників з інструментом (21,6%), фахівців (14,2%), та найпростіші професії (8,0%).

 

Станом на 1 лютого 2020 року на обліку в центрі зайнятості перебувало  2.0 тис. осіб, з яких 61.2 % складали жінки, 29.5 % – молодь віком до 35 років, кожен другий належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 36.6 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні 2020 року перебувало 2,1 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у січні місяці – 0,403 тис. осіб.

Протягом січня 2020 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 138 осіб, з них 52 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 16 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 26 осіб.

Станом на початок лютого 2020 року 1,39 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 лютого 2020 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості становила - 162. У середньому на одну вакансію претендувало 12 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці: завідувачі лабораторії (освіта),  менеджери, інженери – конструктори, майстри виробничого навчання, бухгалтери, кухарі, офіціанти,   перукарі - модельєри,  продавці продовольчих та непродовольчих товарів, електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування, монтажники  радіоелектронної апаратури та приладів  та інші.

 

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь