НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Що таке ресурси, і як їх залучити для розвитку громади?

Дата: 21.02.2020 19:50
Кількість переглядів: 1122

Ці питання дуже актуальні для активних громадян, які готові докласти власні зусилля для якісних змін у громаді заради прогресивного сьогодення.

21 лютого 2020 року активні мешканці громади, представники громадських організацій та органів місцевого самоврядування завітали до Новопразької дитячої музичної школи на тренінг "Як залучити ресурси для розвитку громади". Захід відбувся в рамках "Школи громадської активності для ОТГ", яка проводиться Спілкою "Громадські ініціативи України" та Агенцією сталого розвитку "Хмарочос" від проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" Програми USAD "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE).

Поділитися досвідом з питання залучення ресурсів запросили в якості тренера координаторку обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних  громад Рівненщини Руслану Стасюк, яка розповіла про успішні практики в інших громадах, намагалася якомога більше розкрити особливості використання інструментів залучення ресурсів. Учасники залюбки сприймали нові знання та відточували практичні навички на прикладах власних ідей.

Здобуття нового досвіду і постійний розвиток -- це запорука якісних змін, руху громади у ногу з сучасністю і сталого розвитку всієї країни.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь