НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

УВАГА ФАЛЬСИФІКАТ у маслі!!!

Дата: 07.02.2020 09:30
Кількість переглядів: 579

Проєкт «Стоп фальсифікат»

виявив, що близько 20% солодковершкового масла у роздрібних мережах

Сум, Нової Одеси, Черкас та Калуша містить рослинні жири.
 

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проведе позапланові перевірки виробників масла - потенційних порушників про що повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби. Відповідно до доручення головного ветеринарного інспектора України Бориса Кобаля в Миколаївській, Одеській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Харківській та Дніпропетровській областях будуть проведені позапланові заходи державного контролю ряду виробників масла солодко вершкового. Підставою для проведення зазначених перевірок є передані до Держпродспоживслужби результати лабораторних досліджень зразків масла солодковершкового, відібраних громадськими  активістами та журналістами під час масштабного медійного проекту «Стоп фальсифікат. Масло».

У рамках зазначеного проекту були встановлені факти невідповідності виробництва та обігу масла солодковершкового у таких операторів ринку: ТОВ «Миколаївмолпром», ТОВ «Фірма Апрель», ТОВ «Титан»  на замовлення ТОВ «Таврія-В», ТДВ «Івано-Франківський міськмолзавод», ТМ «Наш Продукт», ДП «Старокостянстинівський молочний завод», ТОВ «Богодухівський молзавод», ТОВ «Інтер-мол».
      
 
 

 

Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Олександрійського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь