НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Роботодавцям: інформування щодо праці громадян квотних категорій є обов'язковим

Дата: 20.01.2020 08:55
Кількість переглядів: 531

Фото без опису

Статтею 14 Закону України «Про зайнятість населення» визначено категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Для працевлаштування таких громадян роботодавцям (юридичним особам) з чисельністю  штатних працівників понад 20 осіб встановлюється квота у розмірі 5 % середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік. Юридичним особам з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб встановлюється квота у розмірі не менше однієї особи (категорія — особи передпенсійного віку).

Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271 (із змінами), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.05.2013 за № 841/23373, затверджено Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, та форму інформації (з текстом наказу можливо ознайомитись на Інтернет-сторінці Державної служби зайнятості (адреса www.dcz.gov.ua) у розділі «Роботодавцям» - «Форми звітності»).

Роботодавці щороку, не пізніше 01 лютого після звітного року, мають подавати до центрів зайнятості вказану інформацію. За 2019 рік звіт необхідно подати не пізніше 03.02.2020 (01.02.2020 є вихідним днем).

Консультації щодо заповнення інформації є можливість отримати у відділі взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості (тел. 0(5235) 7-64-40).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь