НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення ХХVIІ сесії сьомого скликання від 17.12.2019 року

Дата: 21.12.2019 14:07
Кількість переглядів: 1258

Рішення № 384 Про затвердження Статуту Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади

Рішення № 385 Про внесення змін до штатного розпису Пантазіївської філії Новопразького навчально-виховного комплексу Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області.

Рішення № 386 Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.

Рішення № 387 Про затвердження Положення про преміювання керівників закладів освіти Новопразької селищної ради.

Рішення № 388 Про затвердження Звіту про використання коштів резервного фонду бюджет Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади.

Рішення № 389  Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 21 грудня 2018 року №137 «Про бюджет Новопразької селищної об’єднаної територіальної ради на 2019 рік».

Рішення № 390  Про затвердження штатного розпису місцевої пожежної команди.

Рішення 391 Про затвердження штатних розписів дошкільних навчальних закладів Новопразької селищної ради.

Рішення 392 Про затвердження штатних розписів закладів культури Новопразької селищної ради.

Рішення 393 Про затвердження штатного розпису  Новопразької дитячої музичної школи.

Рішення 394 Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та виконавчих органів.

Рішення 395 Про затвердження штатного розпису Новопразької селищної ради.

Рішення 396 Про затвердження Положення про преміювання та матеріальне заохочення працівників апарату Новопразької селищної ради.

Рішення 397 Про умови оплати праці Новопразького селищного голови.

Рішення 398 Про умови оплати праці секретаря Новопразької селищної  ради, заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами виконавчого комітету  ради  та виконуючих обов’язки старост Пантазіївського та Шарівського старостинських округів Новопразької селищної ради.

Рішення 399 Про здійснення регуляторної діяльності Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади  за 2019 рік.

Рішення 400 Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Рішення 401 Про внесення змін до рішення №286 від 26 липня 2019 року «Про затвердження переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури Новопразької об’єднаної територіальної громади».

Рішення 402 Про затвердження переліку проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенцій з державного бюджету на формування інфраструктури Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Рішення 403 Про затвердження Програми місцевого економічного розвитку Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади та Плану дій з її реалізації.

Рішення 404 Про затвердження Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Новопразької селищної ради на 2020рік.

Рішення 405  Про затвердження Програми фінансування проведення заходів та свят на території Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Рішення 406  Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 - 2022 роки.

Рішення 407 Про затвердження Програми фінансування видатків та компенсації виплат за пільговий проїзд пільгових категорій громадян на 2020 рік.

Рішення 408 Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спооту на території Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Рішення 409 Про затвердження Положення про Фонд охорони навколишнього середовища  Новопразької селищної ради та перелік використання коштів у 2020 році.

Рішення 410 Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Рішення 411 Про затвердження Програми економічного та соціального розвитку Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади  на  2020 рік та прогнозу  до 2024 року.

Рішення 412 Про затвердження Прогнозу бюджету Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 та 2022 роки.

Рішення 413 Про затвердження бюджету Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Рішення 414 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Рішення 415 Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність.

Рішення 416 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок  для передачі у спільну часткову власність Зануді Л.І. та Карабилу Г.І.

Рішення 417 Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища.

Рішення 418 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.

Рішення 419 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби  із земель не наданих у власність або постійне  користування в межах селища Нова Прага.

Рішення 420 Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Галеті Л.Я.

Рішення 421 Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Мосюковій А.Ф.

Рішення 422 Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Цапко В.В.

Рішення 423 Про затвердження технічної документації із землеустрою та  передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Задої А.В.

Рішення 424 Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  та ведення особистого селянського господарства  Чернюк С.М.

Рішення 425 Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд   та ведення індивідуального садівництва Давидовій С.В.

Рішення 426 Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва Буту М.Б.

Рішення 427 Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд   Булейку М.А.

Рішення 428 Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  учаснику АТО Шумило Р.А.

Рішення 429 Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  учаснику АТО Марьюку І.О.

Рішення 430 Про надання земельної ділянки в оренду для розміщення та обслуговування приміщення об’єкта торгівлі гр. Нестройній Є.В.

Рішення 431 Про  затвердження проекту землеустрою та надання у власність в розмірі земельної частки (паю) земельної ділянки для ведення  товарного  сільськогосподарського виробництва голові та членам ФГ «Урожай-1».

Рішення 432 Про передачу земельної ділянки в оренду  ФГ «Урожай-1» для ведення фермерського господарства.

Рішення 433  Про внесення змін  до рішення сесії селищної ради  № 294    від 26 липня  2019 року.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь